"A győzelem nem minden. A győzelem egyedüli és mindenek feletti."

Mészi és a Sport

Bunda, bunda szőrős bunda...

2009. december 12. - Mészi

Először is aki tudja folytatni a címet, az küldje el nekem a helyes megfejtést. A beküldők között ”I love Mészi” feliratú pólókat sorsolunk ki valamikor! Természetesen nem mindenkitől fogadom el a megfejtést (azaz akiről tudom, hogy tudja az nem vehet részt a játékba).

És akkor a tárgyra. Harsognak a hírek a bundabotránytól! Nyami-nyami. Régen volt utoljára, éppen időszerű volt már. Lassan felgyülemlett azok száma akik ebből húztak hasznot, a hagyományos kartelleket kezdik kiszorítani az új gyarmatosítok, a felügyeleti szerveknél megjelentek az új arcok akiknek az agyát még nem programozták teljesen át, és szeretnék jobbá tenni a sportot. Egyszóval kezd felgyülemleni a szemét. Tehát éppen itt volt az ideje, az elterelő hadműveletnek. Olyan ez kedves olvasó, amikor a határon elkapnak egy kábítószer szállítmányt! Kapnak a rendőrök egy fülest, néhány embert feldobnak, és amíg a rendőrök lefoglalják a szajrét, addig bejön mellettük egy 10-szer akkora szállítmány. Persze erről csak azok tudnak akik a hátérből irányítanak. A rendőrség meg büszkén veri a mellét, az állam büszke, a buta emberek ujjonganak. Mindenki boldogan éli az életét a mátrixban! De az igazság az, hogy a drogbáró pontosan tudta, hogy az igazi szállítmányt nem fenyegeti veszély, a rendőrfőnök is tudta, hiszen ő is megkapta a részét, és a politikusok is tudták legfölül, hiszen ők ebből élnek.

Na hát kérem szépen ugyanez a színház játszódik le a bundabotrány kapcsán. Aki benne van az eddig is nagyon jól tudta mi folyik, csak gondoskodtak róla, hogy fogja be a pofáját. És itt is akit a nyomozás során elkapnak, csak az lesz akit a felső vezetés akar. Miért pont most? Hát mert most jött stratégiailag a legjobb idő

A bejegyzés trackback címe:

https://meszibacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr611593029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

solano4 · http://nufc.co.hu 2009.12.17. 14:43:20

emmán jobb írás, mint a "kis pénz..." csábámán
süti beállítások módosítása